Wolfsblut je přírodní krmivo s bezobilnou recepturou pro dospělé psy.
čerstvá a lehce stravitelná krůta je hlavní ingrediencí – je bohatá na bílkoviny, s nízkým obsahem tuku a obsahuje důležité minerály a stopové prvky draslík, železo a zinek, jakož i vitamíny B1, B2, B6 a B12
se superpotravinovým komplexem planě rostoucích rostlin jako kopřiva, pampeliška a Yucca schidigera
neobsahuje obiloviny, lepek, kukuřici, průmyslově vyráběný cukr, sóju, látky zvyšující chuť a vůni, chemická barviva a umělé konzervanty, takže je vhodné pro psy s potravinovými alergiemi
dýně je bohatá na rozpustné vlákniny a přírodní antioxidanty, omega-3 a omega-6 mastné kyseliny posilují imunitu, bojují proti onemocněním srdce, zlepšují stav kůže a srsti
sladké brambory (batáty) mají vyšší obsah betakarotenu, který je významným antioxidantem, a i když jsou sladší, vyšší obsah amylózy způsobuje pomaleji zvedání hladiny cukru v krvi než u obyčejných brambor
Analytické složky: protein 10,6 %, vláknina 0,8 %, oleje a tuky 5,4 %, popel 2,4 %, vlhkost 79 %.
Zobrazit víceexpand_more
Parametry
Druh
Konzervy
Velikost psa
Malé plemeno
Střední plemeno
Velké a obří plemeno
Věk psa
Dospělý pes
Preferovaný protein
Krůta
Zaměření krmiva
Bez obilovin
Hypoalergenní
expand_more
Wolfsblut je přírodní krmivo s bezobilnou recepturou pro dospělé psy.
čerstvá a lehce stravitelná krůta je hlavní ingrediencí – je bohatá na bílkoviny, s nízkým obsahem tuku a obsahuje důležité minerály a stopové prvky draslík, železo a zinek, jakož i vitamíny B1, B2, B6 a B12
se superpotravinovým komplexem planě rostoucích rostlin jako kopřiva, pampeliška a Yucca schidigera
neobsahuje obiloviny, lepek, kukuřici, průmyslově vyráběný cukr, sóju, látky zvyšující chuť a vůni, chemická barviva a umělé konzervanty, takže je vhodné pro psy s potravinovými alergiemi
dýně je bohatá na rozpustné vlákniny a přírodní antioxidanty, omega-3 a omega-6 mastné kyseliny posilují imunitu, bojují proti onemocněním srdce, zlepšují stav kůže a srsti
sladké brambory (batáty) mají vyšší obsah betakarotenu, který je významným antioxidantem, a i když jsou sladší, vyšší obsah amylózy způsobuje pomaleji zvedání hladiny cukru v krvi než u obyčejných brambor