Květináče

Na abc-zoo.cz najdete široký výběr květináčů pro všechny vaše zahradnické potřeby. Ať už hledáte stylové řešení pro svůj balkon nebo funkční nádoby pro zahradní rostliny, naše nabídka květináčů vás nezklame.

Zobrazit více arrow_drop_down

Plastové květináče

Plastové květináče jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají lehké a cenově dostupné řešení. Díky moderním výrobním technologiím jsou tyto květináče nejen odolné, ale také esteticky přitažlivé. Dodávají se v různých barvách a velikostech, aby se hodily do každého prostoru.

Květináče s imitací dřeva

Květináče s imitací dřeva kombinují přírodní vzhled s výhodami moderních materiálů. Jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a zároveň dodají vaší zahradě nebo balkonu elegantní vzhled dřeva bez nutnosti údržby.

Imitace ratanu

Květináče z imitace ratanu jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí svému prostoru dodat eleganci. Tyto květináče jsou lehké, odolné a snadno se čistí, takže jsou praktickou volbou pro každodenní použití.

Keramické květináče

Pro milovníky klasického designu jsou jasnou volbou keramické květináče. Nabízejí vysokou estetickou hodnotu a jsou ideální pro vnitřní i venkovní použití. Keramika udržuje vlhkost a poskytuje stabilní podmínky pro růst rostlin.

Květináče z přírodních materiálů

Pokud dáváte přednost ekologickým řešením, je naše nabídka květináčů z přírodních materiálů určena právě vám. Bambus, juta a další přírodní vlákna dodávají těmto květináčům jedinečný vzhled a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.

Závěsné květináče

Závěsné květináče jsou ideálním řešením pro malé balkony a terasy. Umožňují efektivní využití prostoru a dodají vaší terase nebo balkonu vertikální rozměr. Nabízíme různé velikosti a styly, takže si můžete vybrat ten nejvhodnější pro váš prostor.

Květináče na balkon

Speciálně navržené květináče na balkon jsou praktické a stylové. Jejich kompaktní rozměry a možnosti upevnění zajistí, že vaše rostliny budou mít dostatek prostoru pro růst i na malém prostoru. Balkonové květináče jsou navíc odolné vůči povětrnostním vlivům.

 

Květináče jsou nedílnou součástí každé zahrady a balkonu. Ať už dáváte přednost plastovým, keramickým nebo přírodním materiálům, na abc-zoo.cz najdete vše, co potřebujete k vytvoření krásných a funkčních zelených ploch. Další inspiraci a tipy najdete na našem blogu, kde najdete cenné rady pro zahrádkáře.

sync
Načítání produktů ...